Syrop z jagody kamczackiej — produkcja i dystrybucja

Kategoria: Syropy

Produkujemy i zajmujemy się dystrybucją syropu z jagody kamczackiej, owocu, który jeszcze nie jest bardzo znany na polskim rynku. Osoby, którym nie jest obcy temat zdrowego odżywiania, na pewno o nim słyszały. Jagoda kamczacka owocuje wiosną, jeszcze przed truskawkami i daje nam kwaskowe owoce, które doskonale nadają się na przetwory. W naszej firmie wykonujemy syrop, składający się tylko z dwóch składników, owoców jagody kamczackiej (75%) i cukru (25%). Syrop z jagody ma ciekawy smak, który podkreśli wiele deserów, takich jak lody, ciasta czy budynie, doskonale pasuje też do herbat i jako podstawa napoju. Syrop pomaga budować odporność, walczyć z infekcją oraz powrócić do formy po chorobie. Jagoda ta jest bardzo ceniona jako składnik wzmacniający cały organizm.