Syrop z pigwowca japońskiego, źródło odporności
W naszej ofercie nie może zabraknąć syropu z pigwowca japońskiego, owocu, który ma nie tylko wspaniały smak i aromat, ale też wiele korzystnych dla zdrowia właściwości. Pigwowiec japoński, często mylony z pigwą, ma dużą ilość witaminy C, wspomaga odporność i wspiera pracę układu krążenia, chroniąc serce i korzystnie wpływając na ciśnienie tętnicze. Jeśli poszukujesz produktu o silnym aromacie i pysznym smaku, sięgnij po nasz syrop. Jest on przygotowany z dwóch podstawowych składników, owoców pigwowca (75%) i cukru (25%), bez zbędnych ulepszaczy i dodatków. Takie proporcje gwarantują świetny smak przy zachowaniu zdrowotnych właściwości produktu.
Syropy poddajemy pasteryzacji, dzięki której zamknięta butelka może być przechowywana przez kilka miesięcy, bez ryzyka zepsucia się produktu. Zachęcamy do składania zamówień.